Контролери
відеостіни

Контролери відеостіни дозволяють комбінувати екрани в єдиний робочий простір, а також здійснювати управління і розподіл різних джерел сигналу по поліекрану.

За допомогою контролера, на відеостіні, що складається з модулів, створюється єдиний робочий стіл з надвисокою роздільною здатністю (“піксель в піксель”), на якому можуть відображатися різні дані, що надходять як від зовнішніх пристроїв підключених до контролера, так і програм запущених безпосередньо на контролері. При цьому вікна в яких відбувається трансляція із джерел, можно вільно масштабувати і позиціонувати по всьому об’єднаному відеополю – екрану відеостіни.

РІШЕННЯ

Jupiter Canvas

КОНТРОЛЮЙТЕ І ПІДКЛЮЧАЙТЕ ДО РОБОТИ КОЖЕН КУТОЧОК КОРПОРАЦІЇ, З БУДЬ-ЯКОГО МІСЦЯ та ПРИСТРоЮ.

Jupiter Canvas CRS-4K

Розширюйте можливості ПОПУЛЯРНОГО РІШЕННЯ CANVAS ДЛЯ ЧОТИРЬОХ дисплеїв HD АБО ОДНОГО ДИСПЛЕЯ 4K У КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛАХ І КІМНАТАХ ПЕРЕМОВИН.

Jupiter Catalyst 4K

СТВОРІТЬ відеостіни НАЙВИЩОЇ роздільної здатності У СВІТІ З 4К НА КОЖНОМУ дисплеї І найпотужнішим процесором У СВОЄМУ КЛАСІ.

Jupiter Control 1000 Series

ЦІ попередньо сконфігуровані АВТОНОМНІ ЕКРАННІ ПРОЦЕСОРИ ДЛЯ ПЛАТФОРМИ СПІЛЬНОЇ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ CANVAS іДЕАЛЬНО ПіДХОДЯТь ДЛЯ МАЛИХ встановлень.

Jupiter Fusion Catalyst

Об’єднаЙтЕ всі ДЖЕРЕЛА ВІЗУАЛЬНИХ ДАНИХ У диспетчерській І відобразЬТЕ їх на віртуальному дисплеї, що складаються з декількох СИСТЕМ ВІДОБРАЖЕННЯ З МОЖЛИВІСТЮ переміщення й масштабування ВІКОН.

Jupiter PixelNet

СТВОРІТЬ МЕРЕЖУ вхідних І ВИХІДНИХ ВУЗЛІВ, ЩОБ ВІДОБРАЖАТИ ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ НА БУДЬ-ЯКОМУ дисплеї – ЯК ОКРЕМИМ вікном НА ОДНОМУ дисплеї, ТАК І вікном, ЩО розтягнуЛОся на кілька панелей відеостіни.

Jupiter PixelNet 2.0

СТВОРІТЬ МЕРЕЖУ ВУЗЛІВ ВХОДУ І ВИХОДУ, ЩОБ ВКЛЮЧИТИ ВІДОБРАЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ У РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ В HD АБО 4K НА практично необмежену кількість ЕКРАНІВ, охопИВШИ БУДІВЛЮ, КАМПУС АБО КОНТИНЕНТ.

Jupiter StreamPoint

ЛЕГКО ПЕРЕДАВАТИ ВІДЕО- І АУДІО- ДАНІ З БУДЬ-ЯКОГО ВІДДАЛЕНОГО МІСЦЯ ЧЕРЕЗ IP-МЕРЕЖІ В 4K АБО HD.

Дізнайтеся більше:

Відеостіни

Ситуаційні центри

Аудіо і відеосистеми

Система візуального інформування